Jövő vállalkozói, figyelem!
Hamarosan indul a Viszlát Taposómalom Bootcamp!

Építs közönséget az interneten, és keress pénzt olyan munkával, amit szeretsz

Indítsd el és építsd fel álmaid online vállalkozását
a TÉRKÉPEK, KÉPZÉSEK ÉS TÁMOGATÁS segítségével,
amit hamarosan ezen az oldalon érhetsz el!

Egy online vállalkozás indítása és építése sok kihívással jár. A rengeteg átláthatatlan információ között sok vállalkozó elveszik, ezért nem találja a kezdő vagy következő lépéseket. Az internet ráadásul tele van önjelölt ‘gurukkal’,  rossz tanácsokkal, és nehéz eldönteni, hogy kiben bízhatunk.

Én Paulányi Bea vagyok, a viszlattaposomalom.hu blog elindítója. Én is keresztülmentem néhány éve a bizonytalanságon, amit sok kezdő online vállalkozó megtapasztal. 

Ez motivált arra, hogy létrehozzam a VTM BOOTCAMP PLATFORMOT, ahol mindent egy helyen megtalálsz, amire az online vállalkozásod elindításához és építéséhez szükséged van. 

Untitled design (14)

Kész vagy arra, hogy elindítsd és felépítsd álmaid üzletét az interneten?

CSATLAKOZZ A VIP EMAIL LISTÁMHOZ!

Hamarosan indulunk... Csatlakozz a VIP email listámhoz, ha elsők között szeretnél tudni a platform elindulásáról, illetve ha nem szeretnél lemaradni az első csatlakozók soha vissza nem térő 'Early Bird' kedvezményéről!

    Adataid biztonságát kiemelt fontossággal kezelem és soha nem adom tovább illetékteleneknek. Az email küldésről bármikor leiratkozhatsz az emailek alján található Leiratkozom gomb megnyomásával.

    További információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót