Egy saját online vállalkozás elindítása és felépítése valójában egyszerű, ha a megfelelő lépéseket követed...

Taposómalom (Facebook Post) (Logo) (980 x 980 px) (3000 × 1200 px)

Már tag vagy?

Élj meg abból, amit TUDSZ, SZERETSZ és CSINÁLSZ

egyszerűen, a VTM Bootcamp segítségével

Csatlakozz a VIP közösségünkhöz, ahol minden tudást és támogatást megtalálsz, amire az online vállalkozásod elindításához, felépítéséhez és a pénzkereséshez szükséged lesz!

Te hogy állsz a blogod, online vállalkozásod elindításával?

Ha bármelyik igaz rád, ez nem a te hibád.
Sok ígéretes vállalkozó akad meg a következő okok miatt:

Te is érezted már, hogy jó lenne egy bevált stratégiát követni és egyetlen helyen megtalálni minden segítséget?

Ha igen, jó helyen jársz. Pontosan ezzel a céllal hoztam létre a VTM Bootcamp programot!

Bemutatkozik a Viszlát Taposómalom Bootcamp tagság

A VTM Bootcamp egy képzési program és VIP közösség kezdő és haladó online vállalkozók számára.

A célja az, hogy a sikerhez vezető minden lépéshez hiteles segítséget találj - egy helyen !

Tagként csak követned kell a programot, ami végigvezet az Online Vállalkozásépítés folyamatán lépésről lépésre.

A program 3 egymásra épülő nagyobb szakaszból áll. Így akár kezdőként, akár gyakorló vállalkozóként könnyen be tudsz csatlakozni a program megfelelő szakaszába.

Többek között ezekről a témákról tanulhatsz Bootcamp tagként:

1. szakasz - Létrehozás

2. szakasz - Építés

3. szakasz - Pénzkeresés

"A VTM Bootcamp képzései jóval többet adnak, mint amire számítottam az elején. Valójában a fejemben lévő ötlet egy pár hónap leforgása alatt a semmiből egy működő weblappá változott, ami azóta is új távlatokat és célokat ad a mindennapjaimnak. Beának nemcsak a hatalmas szakmai tudásanyagot köszönhetem, hanem egy olyanfajta emberi támogatást és motivációt, ami ritka a mai világban és nem mérhető pénzben. "

BÍRÓ-VÁGNER SZILVIA - kezdjfitteletet.hu, piknikvarazs.hu

BOOTCAMP TAGKÉNT AZONNALI HOZZÁFÉRÉST KAPSZ...

...A TELJES STRATÉGIÁHOZ ÉS A VIDEÓKÉPZÉSEKHEZ

A folyamat minden egyes lépésén videóképzések vezetnek végig, ahol minden szükséges elméleti és gyakorlati tudást megkapsz a céljaid eléréséhez. Ezen kívül különálló képzéseket is találsz témakörönként, amivel elmélyítheted a tudásodat, újabb módszereket, kipróbált taktikákat ismerhetsz meg.

VTM Bootcamp tagként a saját tempódban haladhatsz, mindig azon a lépésen dolgozhatsz, amire éppen szükséged van. Bármikor és bárhonnan tanulhatsz, ahogy te szeretnéd.

...A LETÖLTHETŐ ÚTMUTATÓKHOZ, ESZKÖZÖKHÖZ

Az egyes lépések megvalósításához számos letölthető eszköz, segédanyag nyújt segítséget:

... és még sok egyéb segítséget találsz az Eszközök könyvtárban.

...AZ INTERAKTÍV KÉRDÉSEK-VÁLASZOK HÍVÁSOKHOZ

Személyre szabott segítségre, tanácsra, visszajelzésre lenne szükséged? Havi rendszerességgel tartunk élő videóhívást, ahol az összes kérdésedre részletes választ és személyre szabott tanácsot kapsz.
Ezen kívül bármikor felteheted a kérdéseidet vagy visszajelzést kérhetsz tőlem a VTM Bootcamp privát FB csoportban vagy emailen keresztül.

... A VTM BOOTCAMP VIP KÖZÖSSÉGHEZ

Csatlakozás után meghívást kapsz a privát, csak tagoknak szóló Facebook csoportunkba, ahol nem csak tőlem, de a közösségünk többi tagjától is kérhetsz segítséget, véleményt, támogatást.

Hozzád hasonlóan gondolkodó, motivált vállalkozókkal ismerkedhetsz meg, együttműködő partnereket kereshetsz, és még számtalan módon segíthetitek egymást is az úton.

BÓNUSZOK - CSAK a Vállalkozási Ötlet Workshop résztvevőinek

ÉLETKÉPES VÁLLALKOZÁSI ÖTLET kurzus

Ebből a 2 órás videóképzésből a vállalkozási ötlet kiválasztásának a lépésein kívül megismerheted a legjobb online pénzkeresési módszereket, megtanulhatod a célközönséged meghatározásának a menetét, valamint további haladó módszereket ismerhetsz meg az ötleteid tesztelésére.

A kurzushoz örök hozzáférést kapsz!

LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! e-könyv és hangoskönyv

Az e-könyvből megtudhatod, hogy mit lehet elérni egy online vállalkozás segítségével, és hogyan csökkentheted minimálisra a vállalkozási kockázatokat a megfelelő stratégia és lépések követésével. A könyv segít megérteni az ATM módszer lényegét, ami a ma működő legjobb vállalkozásépítési rendszer.

Sok konkrét magyar és külföldi példát, sikertörténetet is megismerhetsz, akik mind ezzel a módszerrel építették fel a vállalkozásukat.

ONLINE VÁLLALKOZÁS TERVEZŐ - Az ötlettől az elindulásig 60 nap alatt

A Tervező 60 napra alatt vezet végig a Létrehozás szakaszon, vagyis az ötlettől a weboldalad elindításáig és az első látogatók megszerzéséig juthatsz el a segítségével. A Tervezőben minden naphoz tartozik egy rövid leírás, feladatok, döntési pontok, amit ebben a munkafüzetben dokumentálhatsz.

A Tervező a Bootcamp képzési videókkal együtt könnyen követhetővé és a lehető legegyszerűbbé teszi számodra az online vállalkozásod elindítását.

"A VTM Bootcamp számomra valami hasonlót jelent, mint a sivatagi vándornak az oázis. Minimális összegért cserébe minden segítséget elérek, újra és újra elolvashatom a leírásokat, megtekinthetem a videókat. Ha valamit nem értek, mindig visszamehetek a „kályhához”. Bea minden segítséget megad, szívesen segít bármiben, ha elakadok vagy tanácsra van szükségem. Jómagam mentorként is tekintek Beára, aki ott áll mögöttem, jó és rossz időkben egyaránt fordulhatok hozzá."

SZITA LAJOS - life coach

Mitől más a VTM Bootcamp tagság?

Tagként nem csak képzésekhez kapsz hozzáférést, hanem  egy teljes Online Vállalkozásépítési Rendszerhez. 

A módszer segít neked abban, hogy milyen lépésekkel haladj. Így gyorsabban érhetsz el eredményeket, mintha egyedül próbálnád kitalálni a lépéseket.

A saját tempódban haladhatsz, miközben bármikor kérhetsz tőlem és a közösségtől támogatást, segítséget. 

 Egy kezdő vállalkozó legfontosabb erőforrása: az ideje. A program segít abban is, hogy hatékonyabban tudj gazdálkodni a szűkös időddel. 

A VTM Bootcamp egy költséghatékony megoldás. Ha külön vásárolnád meg egyesével a képzéseket, akkor ez több 100.000 Ft-os, de inkább milliós kiadás lenne. 

Itt egy helyen kapod meg az elméleti és gyakorlati tudást. Én nem csak tanítom, hanem minden nap csinálom is, amiről beszélek. Csak azt tanítom, amit kipróbáltam, és ami valóban működik.   

Csatlakozz most a VTM Bootcamp közösséghez!

Kész vagy elindítani vagy fellendíteni az online vállalkozásodat?
Csatlakozz most a képzési programhoz és használd ki a VIP közösségünk előnyeit!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fizetési ütemezést, majd kattints a csatlakozás gombra!

Havi tagsági díj

Ft 9900 Havonta
 • Kényelmes, automatikus fizetés
 • Az előfizetésed bármikor pár kattintással törölheted
 • 14 napos Pénzvisszafizetési garancia

Éves tagsági díj

Ft118800
Ft 79200 Évente
 • 30% kedvezmény, csak 6600 Ft havonta
 • Átutalással is fizethetsz
 • 14 napos Pénzvisszafizetési garancia
legjobb ár

Minden ár bruttó ár és forintban értendő.

14 Napos Pénzvisszafizetési Garancia Kérdések nélkül

A VTM Bootcamp csatlakozással 100 % Elégedettségi Garanciát kapsz. Ez azt jelenti, hogy ha úgy éreznéd, nem azt kaptad, amire számítottál, és törölni szeretnéd a tagságodat, ezt bármikor megteheted a csatlakozásodat követő  14 napon belül, és a csatlakozási díjadat 100%-ban visszautalom neked kérdés nélkül. 

Mit mondanak mások a képzésekről és a tagságról?

Nem vagy biztos benne, hogy a VTM Bootcamp neked való-e?

A VTM Bootcamp program NEM mindenki számára megfelelő.
Szeretnélek megkímélni a lehetséges csalódásoktól és segíteni eldönteni,
hogy neked való-e vagy sem, mielőtt csatlakoznál.

KINEK SZÓL A BOOTCAMP KÖZÖSSÉG?

KINEK NEM SZÓL A BOOTCAMP KÖZÖSSÉG?

Én korábban egy másik modellt követtem a vállalkozásomban. Leginkább azt éreztem, hogy mindent egyszerre csinálok, folyton el vagyok havazva, nincs meg a fókusz. A VTM Bootcamp keretében megláttam egy másik fajta modellt és rendszert, ami hozzám sokkal közelebb áll, és jobban megvalósítható az alkalmazotti létem mellett. Hihetetlen mennyiségű munkát végeztem el eddig a képzés segítségével, amit biztosan nem végeztem volna el ilyen sebességgel, és lendülettel enélkül. Ezt a fajta támogatást eddig még sehol nem kaptam meg, pedig már igen sok képzést megvásároltam...".

OLÁH ANIKÓ - coach, stílustanácsadó, legyasajatidealod.hu

GYAKORI KÉRDÉSEK

A programhoz már egyetlen havidíj kifizetése után csatlakozhatsz, és rögtön hozzáférést kapsz az összes tartalomhoz, támogatáshoz. Ha 14 nap után úgy látod, hogy mégsem ezt kerested, bármikor lemondhatod az előfizetésedet. Ha pedig nagyon elégedetlen lennél a VTM Bootcamp tartalmaival, a csatlakozást követő 14 napon belül kérheted a teljes befizetett összeg visszautalását. Így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatod  élőben a Bootcamp tagságot.

Mindenképpen. Ma már szinte bármilyen  vállalkozásról legyen szó, elengedhetetlen az online jelenlét. A programból megtanulhatod, hogy hogyan használd ki a tartalommarketing és az email lista építés erejét a vállalkozásod építése céljából. Konkrét kérdés esetén írj nekem a paulanyi@viszlattaposomalom.hu címre. 

Magában a webáruház indításában a program nem segít. Ha viszont szeretnéd a webáruházadat fizetett hirdetéseken kívül egyéb online marketing eszközökkel támogatni, vagy ki szeretnél tűnni a többi webáruház közül, akkor nagyon hasznosnak fogod találni a programot. 

Ha a havi bankkártyás fizetést választod, a díjfizetésed gyakorisága szerint a rendszer automatikusan levonja az esedékességkor az összeget a bankkártyádról. Ez nagyon kényelmes fizetési módszer számodra, mivel nem kell külön figyelned arra, hogy élő maradjon az előfizetésed. Ha a fizetés valami miatt nem sikerülne, a rendszer többször is megpróbálja levonni tőled a díjat. Természetesen értesítést kapsz a sikertelen fizetésről, így tudsz intézkedni, ha szükséges. Éves bankkártyás fizetés esetén az évforduló előtt emlékeztető email kapsz a közelgő  levonásról, így fel tudsz készülni vagy módosítani tudsz a levonás előtt,  ha szükséges

A  bankkártyás fizetés a Stripe online fizetési rendszeren keresztül történik, ami a világ vezető online fizetési platformja. Olyan nagy cégek használják ezt a rendszert, mint az Amazon, a Zoom, a Google vagy a Shopify. Pontosan a kiemelt biztonság miatt választottam ezt a fizetési platformot, a bankkártya adataid tehát a legnagyobb biztonságban vannak, a Stripe rendszeren kívül senki más nem fér hozzá. További infókat a Stripe-ról a stripe.com oldalon találsz. 

Átutalással éves díjfizetés választása esetén fizethetsz. Havi díjfizetés esetén ezt a fizetési módot nem választhatod, mert a havi átutalásos fizetés neked is és nekem is sok felesleges feladatot jelentene. 

Az előfizetésedet bármikor a saját fiókodon keresztül pár gombnyomással megszüntetheted. Miután beléptél a VTM Bootcamp oldaladra, a Fiókom menüpont alatt találod az Előfizetésedet. Mellette találsz egy Lemondom az előfizetést gombot, ezt kell megnyomnod. A lemondás után a bankkártyádról nem történik több levonás. 

Akár az előfizetéseddel, akár a képzésekkel vagy egy konkrét feladattal kapcsolatban lenne kérdésed, a paulanyi@viszlattaposomalom.hu e-mail címen mindig megtalálsz és válaszolok neked, amilyen gyorsan tudok. (általában 1-2 órán belül). 

Ismerd meg, ki van a VTM Bootcamp mögött!

Paulányi Bea vagyok, kiégett nagyvállalati igazgatóból lett online vállalkozó. 2018-ban indítottam el a Viszlát Taposómalom személyes pénzügyi blogot azért, hogy a kisfiammal több időt tölthessek.

Néhány hónap után annyi kérdést kaptam blogindítás és online pénzkeresés témában az olvasóimtól, hogy egy kis gondolkodás után módosítottam a blogom témáját és azóta az online vállalkozás témáról írok.

A VTM Bootcamp létrehozására a saját kezdeti bukdácsolásom és útkeresésem motivált, mivel én ugyanúgy elvesztem az átláthatatlan információk között, mint a legtöbb kezdő online vállalkozó.

A saját online tapasztalataim, illetve a 10+ év marketingvezetői tapasztalatom ötvözésével azoknak szeretnék segíteni, akik hozzám hasonlóan szabadabb életet szeretnének elérni olyan munkával, ami hétfő reggel is örömet okoz.

Csatlakozz a VTM Bootcamp közösséghez!

Ha kész vagy elindítani vagy a következő szintre emelni az online vállalkozásodat, csatlakozz a Bootcamp képzései programhoz és VIP vállalkozói közösséghez!
Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fizetési ütemezést, majd kattints a csatlakozás gombra!

Havi tagsági díj

Ft 9900 Havonta
 • Kényelmes, automatikus fizetés
 • Az előfizetésed bármikor pár kattintással törölheted
 • 14 napos Pénzvisszafizetési garancia

Éves tagsági díj

Ft118800
Ft 79200 Évente
 • 30% kedvezmény, csak 6600 Ft havonta
 • Átutalással is fizethetsz
 • 14 napos Pénzvisszafizetési garancia
legjobb ár

Minden ár bruttó ár és forintban értendő.

ÉRDEKEL A BOOTCAMP TAGSÁG? IRATKOZZ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A Bootcamp egy zárt tagági rendszer, amihez időszakosan csatlakozhatnak új tagok.
Ennek az oka, hogy így több személyes támogatást tudok nyújtani a tagoknak, és a tagok is jobban együtt tudnak működni.

Iratkozz fel a várólistára, és értesülj elsők között a következő Bootcamp csatlakozási lehetőségről!

  Kérdésed van? Írj nekem a paulanyi@viszlattaposomalom.hu címre!